Luoyang Xincheng Precision Machinery Co.,Ltd  Company Logo Luoyang Xincheng Precision Machinery Co.,Ltd

Electrical Dischage Machine Best Price Portable EDM High Quality

Contact Now* Send an Inquiry to this supplier.
or
Start Order * Name your price

Contact us

Luoyang Xincheng Precision Machinery Co.,Ltd
[China]

Address
No.256 Tanggong Road Laocheng district Luoyang Henan
Phone
0086-0379-63512276
Contact name
Rita

Quick Information

  • Brand Name: XINCHENG
  • Place of Origin: China
  • Model Number : SFX-4000B
  • model : EDM-8C
  • Working Liquid : TAP WATER
  • Electrode diameter : 2-13(mm)
  • Can Remove Taps Size : M2-M36
  • Power Frequency : 50Hz

Description

Quick Delivery: The products can be dispatched from our American Warehouse or Russian Warehouse!!!

 

Xincheng's Portable EDM, adopt the electric erosion principle  to fast remove the broken taps, drills, drifts, screws, plug gauges,etc. Non- contact processing, so no force to the work-piece  and won't damage to the work piece.  

 

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality

 

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (13)

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (13)

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (7)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (9)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (14)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (18)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (15)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (8)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (10)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (1)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (6)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (17)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (2)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (19)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (20)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (3)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (14)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (12)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (21)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (11)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (3)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (4)

We  have passed ISO9001-2008 quality systerm cerificaiton and internaitonal CE certificate.

Every manufacturing process is under strict control. Never miss one machinetest before delivery.

 

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (5)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (7)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (2)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (8)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (4)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (9)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (16)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (6)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (15)

1. What is the range of broken taps that can be removed?

Answer: M2-M36 broken taps can process.

 

2. What is the maximum processing depth? 

Can we remove the broken taps from 100-300mm depth?  

Answer: Our machine’s automatic depth is 70mm, theoretically the manual depth can reach 300mm, but the deeper the processing, the slower the speed. If you want to process deeper taps, you can customize the special machine. You can provide pictures or explain the specific situation, we will give you a suitable processing plan.

 

3. Whether the PORTABLE EDM will damage to the work piece during processing?

Answer: As long as the right electrode is selected and according to the correct processing method, it will not damage to the work-piece. The ways to select the  electrodes and the processing methods are available on our product manual for your reference.

 

4. In addition to remove the broken taps, what are the other functions of the PORTABLE EDM?

Answer: It is also possible to remove the broken drills, drifts, screws,etc., punch or mark on hardened steel. 

 

5. If the PORTABLE EDM can punch? How about the accurate? 

Answer: Only the non-precision holes can be processed. Our EDM machines are not equipped with guide rails or slide tables. The positioning is mainly based on visual inspection, so it is not suitable to process holes with high positioning accuracy and high diameter requirements.

 

6.Is it possible to remove the broken taps on the side of the work pieces?

Answer: The work head could rotate in any direction, it’s no problem process on the side.     

7. Will your machine could operate on 110V/60Hz input voltage?

Answer: Sure, the standard equipment is for AC110/220V, 50/60Hz input voltage, vary from different countries requirements.

 

8. What's your delivery method?

Answer: The machine will be delivered by internatiol express such as TNT, Fedex, DHL, etc 

 

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (10)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (11)

The warranty period for Broken Tap Remover is around one year and within   this time frame, if there are any technical problems, we would repair them for free including the news parts that needed for the repair.

Full Refund: Our company guarantee the quality of SFX-4000B. If the BROKEN TAP REMOVAL could not work for any major problems of the quality, please contact us immediately. Once the case is verified, please destroy the machine and record the destruction video. After we authenticate the video, we would issue a full refund.

 

Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (5)Electrical Dischage Machine best price portable EDM high quality (12)


Certificates

  • CE : IT040944XC150817S

Price

  • Delivery Port : Beijing/Shanghai

Packaging & Delivery

  • Packing :carton packaging
  • Packaging Size : 528 x 325 x 460  Millimeters
  • Package Weight : 26  Kilograms
  • Delivery Lead Time : 3 days for ready goods
  • Supply Ability : 300 sets / month

Product Image

  • Electrical Dischage Machine Best Price Portable EDM High Quality image

Send an Inquiry to this supplier

Send an Inquiry to this supplier
* From
  To Rita
Luoyang Xincheng Precision Machinery Co.,Ltd
* Buying Product
- Please enter your specific buying item.
e.g. 42 inch LCD TV, leather executive chair
Category : Other Metal Processing Machinery
* Message

Use English only Max. 2000 characters. (Min. 20)

Send
EC21.com does not guarantee the validity of product information or the credentials of sellers.

Browse: Manufacturer Directory Premium Suppliers Site Map

About EC21 Contact Us Terms & Conditions Report Item Online Trading Risks Product Listing Policy

Copyright (c)1997-2026 EC21 Inc. All Rights Reserved. EC21 in KoreanChinese

Business Registry Number: 120-86-03931 | Mall order sales Registration Number: 강남-5838